Jumaat, 17 Februari 2012

Awesome place of China

Assalamualaikum!
First time tengok tempat ni kat National Geographic, memang WOW! Tiba-tiba rasa macam nak terbang 1000km/j terus ke daerah Guangxi (malang nye tak tau nak pinjam sayap siape dan kelajuan itu adalah mustahil)... Pemandangan dia memang awesome lah~~

 Paling tak boleh tahan tengok tasik dia. Subhanallah

 Padi yang telah menguning yang ditanam secara teres 
 Wonder, macam mana nak daki gunung-gunung kat belakang tu
Dah macam pelangi bila pancaran cahaya matahri dipantulkan oleh lopak air (tak tau nak sebut apa, betul ke lopak air?) Macam gambar tipu je kan... Tapi ni real tau, antara keajaipan yang ada kat Guangxi.

Ok lah, entry yang pendek je kali ni. doakan saya dapat pergi Guangxi satu hari nanti.

Have a nice day!

3 ulasan:

anamizu kaito berkata...

hai ili.. first time cik ana singgah blog ili..hehe.. wahhhhh cantiknye pemandangan tu smue.. subhanallah :)






slm kenal,
cik ana

ili berkata...

thanks cik ana~~

CikAnyss' :O berkata...

wahh , bestnyaa , hihi
pretty , follow you yeah .. meh follow sya gak meh ;) 114