Rabu, 8 Februari 2012

Trip to Universal Studios

Assalamualaikum!
Ada perkara yang saya nak bagi tau ni:
-gambar ada yang tak clear sebab snap guna hp je
-tak dapat cerita banyak-banyak macam mana kat sana sebab kerja sekolah berlambak lagi belum buat.
-( tadi macam ada banyak nak bagi tau, tapi lupa pulak =,=' )..

Enjoy the pixca




Charlie Chaplin


Siapa yang mabuk-mabuk jangan lah berangan nak naik bende ni. Gerenti lepas naik terus melayang.

Kat sana, semua kene beratur.
Naik roller coaster: 1 jam beratur
Transformers: 45 minit
Madagascar: 45 minit
Mungkin ni lah akibat kalau kat Malaysia tak reti nak beratur.Cikgu Razib,"Tu lah kau, kat sekolah tak nak beratur. Kat sini rasalah".


Excited bebeno kakak dalam gambar ni. (matilah kalau dia tengok blog aku)
Kat sana main snap je, bila tengok balik, macam-macam jenis orang saya snap. Ada satu gambar tu Pak Cik India dengan renungan tajam dia tengok hp masa tengah snap, huh' seram je..

Inilah gambar Pak Cik india yang dah saya crop tu. Tinggal nampak tangan je~~











Depan pintu rumah Shrek. Bagi salam banyak kali dia tak jawab, tunggu setengah jam baru ingat yang dia bukan islam.. Lol








Cinta tak mengira warna kulit.

Jeles tengok orang lain bawak DSLR




Have a nice day!

3 ulasan:

afiqah berkata...

seronok nk pg lg.

ili berkata...

lain keli nk beli tiket universal express punye lh..
x larat nk tunggu lme2

anys nadhilah berkata...

teringin nak g :D