Jumaat, 6 Julai 2012

Funny Quotes 2

Assalamualaikum!

Hobi saya petang-petang yang macam tak ada kerja ni tak lain dan tak bukan kalau tak merayau-rayau kat google image tu (buat-buat tak sedar dalam beg menggunung kerja rumah). Tengok gambar kan lebih santai daripada baca entry or post. Sebab tu kot tak score subjek sej dgn bio. Macam ada aroma amende ntah kat buku teks sej dengan bio tu, asal bukak je mengantuk. Tak boleh lebih 10 minit menghadap dorang, gerenti terus berlayar sampai mana-mana je... Ok, stop those nonsense stories~

Nak share sikit funny quote ni. Hope dapat buat korang rilex k~ Chill ^^



Tragis habis kisah dia~

Suka ayat ni ^_^

Never say this to your friends. 

Yeah. It's true ~ Haha



Sume orang pun setuju kan~




Bajet Romeo and Juliet 
My comment about Romeo and Juliet is: I don't want Stu*!d boyfriend like Romeo and I don't want to do stu*!d thing like Juliet. I'm serious k! It is a sad and stu*ip story.


Have a nice day!

2 ulasan:

CikAnyss' :O berkata...

hahaha .. funny

ili berkata...

Yeah~ sbb tu ili suka layan quote2 ni~