Khamis, 2 Ogos 2012

Money isn't everything...

Assalamualaikum!

We need money to buy anything. Betul ke?? Of coz not.. There are a lot of important things that money can't buy..
It can't buy time, it can't buy knowledge, it can't buy respect, it can't buy health, it can't buy life, it can't buy happiness and lastly it can't buy love!

Money isn't anything, it can't buy faith, it can't buy honesty and it can't buy true friendship...


Have a nice day!

2 ulasan:

Awie Omar berkata...

Assalamualaikum Ili.
Salam Ramadhan
Mcm mana?
Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.
Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog awieomar.blogspot. (sebagai pengesahan penyertaan:))

IliNabilah berkata...

Saya dh survey game tu di blog awie omar.. Tapi, tak confident dan tak bersedia lagi lah nak join.. Nampak semua peserta adalah dari kalangan blogger2 yg dah pro, mybe kalau saya dah pro jugak nanti saya join ye.