Rabu, 29 Ogos 2012

My 16th Birthday ^_^

Assalamualaikum!




Makan-makan dekat kedai makan dekat dengan rumah, 1 km pun tak sampai ^__^

       Hadiah-hadiah daripada keluarga ^__^

 Hadiah-hadiah daripada mama. Terima kasih mama ^___^
Tengok bawah ni ..
Tadaa~ Dah pakai dah baju yang mama bagi *pss.. baju tu tak basuh lagi pun, excited sangat nak pakai, hehhe*
 Jam tangan daripada Irfan

   Purse daripada ayah ^__^ 
Act, ayah ada bagi lagi 1 hadiah, lampu~

Pencil Mechanical daripada Iwan~

Arina pula bagi bedak baby johnson~

Hadiah daripa besties (Dulcineans) . Terima kasih~ Setiap tahun besties saya ni tak penah lupa wish dan bagi hadiah skali. Sayang diaorang sangat-sangat >__<

Dapat iPhone. haha.. Gempak tak?? Hadiah daripada kawan kecik saya, Aina Farhana= Keychain iPhone. 


Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish ^___^


Have a nice day!

3 ulasan:

Cik Fie berkata...

NEWEST UPDATE (!) Bf Dia Lagi Penting Dari Allah ?! Argh !! Hope Dia Sedar !! JOM BACA/KOMEN ╥~╥

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/wordless-wednesday-bf-dia-lagi-penting.html

arif othman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
arif othman berkata...

ili... happy birthday..

subject.. ley x update/post pasal kerje kursus PA,,
kalau x keberatan la