Selasa, 13 November 2012

Legoland

Assalamualaikum!


Bersila+berpayung depan pintu masuk legoland, beribu yang beratur nak beli tiket. 


"Nah amek.." Please take this brochure, dalam ni ada map sekali. Kalau tak korang akan konfuse nak pergi mana. Boleh jadi nak cari toilet pun takjumpa, last-last ternyahtinja kat tengah jalan.. Kan malu~

Beratur nak naik roller coaster! Masih takut tahap infiniti walaupun roller coaster kat USS lagi gempak!
Orang yang terjerit-jerit masa naik roller coaster adalah orang yang berani, sebab apa? Kalau dah takut sangat, nak menjerit pun tak boleh, just membatukan diri dan berdoa semoga selamat hendaknya~ Muehehe *Actually that was me.. huhhu











Get ready to watch Spellbreaker 4D Movie, 

Ni pun seram jugak, 
Orang kampung: nak gugur jantung oi
Orang BIO: tekanan dalam rongga toreks meningkat



Comel~





Comelnye..Berapa bulan umo anak uncle ni?? Lalalallala..

Petang-petang hujan, Ili Nabilah yang begitu baik hati memayungkan makcik lego dan anaknya yang kehujanan

Beli makanan kena beratur 40minit. Nasib baik tak mati gebulur time beratur tu.


Saya dan Ami perosak gambar, sorry korang^^
Ami pakai baju hujan Lego~



Have a nice day!

2 ulasan:

hnahdy berkata...

ramai betul.. time cuti sek mesti lagi ramai

p/s : eh mana tiket hana yang hana suruh beli tu :P

IliNabilah berkata...

a'ah... legoland mampat

alamak, terlupe.. hehhe