Jumaat, 9 Ogos 2013

Raya Siri 17/2013

Assalamualaikum!  Title~ Sejak berPLKN, kemain lagi bersiri-siri. Tahun ni, saya sambut raya untuk kali ke-17. Tak sedar rupanya dah banyak kali jugak saya sambut raya. Kalau kumpulkan baju raya saya dari bayi sampai sekarang dah berapa banyak agaknya? bukak muzium pun okey jugak. Agak-agak berapa juta saya boleh untung? *Adakah ini kesan terlebih makan rendang?

Dah lama tak upload gambar banyak-banyak kat blog. Bersempena dengan raya ni why not kan. Simpan kat lappy pun boleh hilang. Virus suke sangat dengan lappy kite, lagi2 trojen. Kite layankan je la die..

Dikesempatan ini, saya Ili Nabilah binti Mat Som ingin memohon ampun dari hujung rambut hingga hujung kaki atas segala silap dan salah saya, terkasar bahasa, terlebih atau terkurang cakap, atau segala sikap saya yang kurang menyenangkan. Segala yang terlebih dan terkurang harap dihalalkan.

Salam Lebaran..

Pictures speak better than words~
tema: ungunya cinta~ 
(ciplak tema hari guru SMKDS tahun 2011)




Rumah nenek~



Nenek comel. Sayang nenek sangat2~


Tasik Medan~ 
^_^






Raya untuk saya tinggal 1 hari. Trial menunggu. 18 hari lagi. Bye2~
Akan merindui dunia maya~

Have a nice day!

6 ulasan:

arif othman berkata...

series ohsem..siap ade tasik... kalau aq ade at situ.... da casting dah

IliNabilah berkata...

cun kan tempat tu.. dtg la, dekat sri medan je~

arif othman berkata...

erkk..ko bio betul.. sri medan ade tasik cmni?

IliNabilah berkata...

btul la, tempat tu tak dikomersial kan sangat, sebab tu tak berape femes

klau naik motor dri smk seri medan lebey kurang dlm 3 minit je dah sampai..

arif othman berkata...

herm.... soo..ko kne brusha tok komersialkan tmpat ue....

~dri sri medan 3 mnit... kalau dari P raja?

IliNabilah berkata...

tengok la kalau aku jadi kementrian pelancongan nanti..hahha

dri pt raja,, ntah.. mungkin tak sampai 1 jam..