Khamis, 17 September 2015

First Day- Ulsan

Assalamualaikum! Hai. Bersempena dengan cuti kali ni, ditambah dengan cuaca yang best, angin sepoi2 suhu dalam 24~28°c, kami bertujuh pun ambik peluang untuk pergi holiday~ Sebenarnya kali ni first time kami jalan jauh tanpa senior atau sonsaengnim. Mula2 nerves jugak, boleh ke tak, ok ke tak. Dan alhamdulillah kami bertujuh selamat pergi dan balik.  Dua destinasi yg kami tuju iaitu Ulsan dan Busan!

Our first destination, Ulsan Grad Park!
Ili Nabilah
Ili Nabilah

Ili Nabilah
Ili Nabilah

Have a nice day!

4 ulasan:

Mat Som berkata...

Alhamdulillah anakanda begitu ceria di Bhusan....
Dulu ia hanya satu mimpi
Kini jadi realiti
Begitulah kuasa doa

Ayah tengah berdoa
Satu masa akan sampai di Longkang kediaman Ila ituuuuuu

IliNabilah berkata...

alhamdulillah.. hehe..
aah.. ila pun doa supaya satu hari nanti ila nak bawak ayah mama jalan2 kat sini~

shairah mazli berkata...

Assalamualaikum saudari Ili nabilah :)

My name is Shairah Mazli, a Masscomm student from UiTM Melaka. Also, I'm a friend of Nur Amirah Syafiqah, which happens to be your friend too! Amirah told me that you're currently studying in Korea right now. This 3rd of November, I'm going to travel to Korea with my family. I hope we can meet up there and eventually get to know each other, if thats okay with you? oh and Amirah send her regards :)

IliNabilah berkata...

Wasalam Shairah Mazli..
I'm so sorry for the late reply. I hope we can meet up next time if you make a visit to Korea next time. I'll be staying here until February 2020 in shaa Allah, and it such a pleasure if you contact me again if you make plan to came to Korea. Anyways, I believed that you had an enjoyable trip last week~