Rabu, 2 Disember 2015

Hello Kitty Cafe, Hongdae

Assalamualaikum!

Sebelum jejakkan kaki kat bumi kimchi ni, teringin nak pergi Hello Kitty Cafe. Lepas 9 bulan duduk sini akhirnya dapat jejakkan kaki kat kafe comel ni. Memang best dan comel tahap dari pagar depan sampai dalam toilet rasa nak selfie^^

Pintu masuk Hello Kitty Cafe


Please give a a cup of kecomelan.
Ili Nabilah
Fina!

Introducing The Queen of Hello Kitty Cafe~
Ili Nabilah
Disebabkan cheese cake dan brownies dia ada gelatin, tinggal kopi dan yogurt je boleh order.

Harga: 
Caramel Latte- 5500won, 
Plain Yogurt- 4000won  
Vanilla Lattle-5000won.



 Mula2 macam tak sanggup nak makan. Tapi lepas sekali suap, lupa tentang kecomelan dia. Sedar2 habis satu cawan.

 The struggle is real.
Berusaha untuk kekalkan kecomelan ni.

Ili Nabilah
  Toilet pun jadi guys.



Harga-38000won(RM144keatas). Kita selfie je kay. I tak mampu bawak u balik. Sobss 

Ili Nabilah




Have a nice day!

Tiada ulasan: