Ahad, 24 Julai 2016

Cuti Semester

Assalamualaikum!


Dulcinea. 
(Ami takada dalam gambar sobsss)

Inikah Jendelalima??
.
.
.
.
.
The best thing to do during semester break is to recharge our energy by spending good time with our family and friends (and by getting enough sleep but unluckily turned to hibernate session, sorry mama tapi kakak tak mampu lawan huhu). 






Pisang Goreng Cheese. For sure this is one of mind-disturbing food when you are far-far-away from home T_T







Ambil kesempatan untuk memohon ampun dan maaf atas segala silap dan salah. Minta dihalalkan makan minum saya yang terlebih terkurang. Kalau ada 'something-something' nak settle boleh pm fb, whatsapp, wechat, nak e-mail pun dialu-alukan~ *Mengade padahal bukak email sebulan sekali* Harap2 belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada awak semuaaaa. 

Macam2 benda terjadi pada raya kali ni antaranya dilema anak2 tukang jahit, mak busy sebelum raya nasib baik baju kitaorang adik beradik sempat siap tapi ayah kena cari baju siap. Nasib baik ada kawan shopping, Cik Sam datang temankan shopping baju raya. Haha. Meriah malam tu. 

Raya pertama, meriah orang datang rumah sebab raya kali ni nenek duduk di rumah kami. First time raya tak balik kampung sebab rumah kitaoranglah kampunyeee. Terima kasih semua yang sudi datang! 

Petang raya pertama, balik kampung belah mama. Walaupun macam kalut2 sikit tapi alhamdulillah sempaaaaat ambik gambar raya. Tengkiu tripod, kali ni tak ganggu orang lain mintak tolong ambikkan gambar dengan kitaorang yang macam2 ragam ni. Hihiikss..Tak lengkap raya tanpa gambar raya se-family dengan baju sedondon. Ada yang kata baju tak sedondon takpe asalkan hati sedondon. Gittew. Mudah-mudahan baju sedondon hati pun sedondon juga hendaknyee.

~Inilah ringkasan serba-serbi raya kali ni~

Terima kasih Nyai dan Cik Can bagi kteorg main 'pung-pung-pang-pang' malam raya haha. Sepupu n adik2 yang teman main pun mekasih! Meriah kau malam2 raya buat eksperiment.

Untuk Karimamak pun tengkiu sangat2. Walaupun letih raya banyak rumah tapi syok dengan makanan sedap-sedap. Mekasih banyak awok. Lepas dah rindu kat korang. Perangai sorang2 tak berubah. Hehee. Walaupun tak semua join, harap dapat jumpa lagi lepas ni~ 




Terima kasih berjuta juta kali saya ucapkan kepada keluarga dan rakan2 dan mungkin jiran tetangga yang sudi baca blog ni walaupun selalu sangat bersarang, terima kasih sangat2. Terharu~~~~


Have a nice day!

1 ulasan:

Muhaimin Matmeyn berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.