Rabu, 8 Februari 2017

Si Pemegang Kamera

Assalamualaikum!

Credit photographer: @kaka_pi_ (instagram)

Sehari sebelum pergi saya ada upload satu gambar throwback dekat insta which is gambar tasik dekat Taman Botani Johor ni. Then fieqa tanya 'ili ada dekat sana ke now?'. Saya jawab 'tak.. Bila2 free jom pergi sama2'. Terus contact kawan yang lain free ke tak then esok pergi. 

Happy dapat jumpa balik dan masing2 tak berubah. Walaupun ada yang dah nak balik tapi still luangkan masa untuk jumpa. Thanks sangat and fighting eh korang. 

Ni first time saya jumpa mira balik cuti kali ni. Rindu sanad. Yang lain dah jumpa haritu tengok wayang makan  sama2. Wana tak dapat join so tak penuh member dulcinea haritu. Papepun wana sentiasa di hati. ㅋㅋ 

That's all. Tinggal berapa hari lagi untuk start sem. Good luck for me and for you too. Semoga Allah permudahkan urusan kita~ 



Have a nice day!

Tiada ulasan: