Jumaat, 16 Jun 2017

Shopping raya

Bersama gegirls ni pergi beli barang untuk bawak balik cuti raya kali ni. Cuti raya sangat kan hihi padahal cuti sem. Sebenarnya tahun ni tahun last saya dapat sambut raya kat rumah sebab kebetulan cuti sem sama dengan raya. Lepas ni dah tak sama dah sobsss... Next year kene makan kimchi pagi raya hihikss.

Hentikan segala kesedihan ini.

Okay ni cerita 2 hari lepas sebenarnya. Kami berempat pergi ke Namdaemun Market. Namdaemun Market ni antara tempat wajib pergi kalau datang korea ni. Sebab kat sini la tempat jual keychain, kerongsang lawa2 tapi harga berpatutan. Saya ada bawak balik kerongsang yang comel2 jadi kepada kenalan dan family yang berminat nak beli, raya nanti datang rumah pilihlah nak yang mana. Range harga daripada RM8~RM50

Doakan seorang ili nabilah selamat balik. InsyaAllah tarikh flight kurang dari seminggu je. Jumpa raya nanti.

Semoga 10hari terakhir ramadhan ni sama2 kita mempertingkatkan lagi ibadah dan amalan. 

Lastly, good luck for final exam. 


Have a nice day!

1 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Moga Ila selamat balik.
Takpe.. taun depan biar Mama dgn Ayah beraya pulak kat Korea mkn kimchi sama2.

p/s : cik x blk taun ni... huhu... sobszz..